Contact

Adresgegevens

De praktijkruimte van Zonnekunst op de Hoofdlocatie kunt u vinden in Nijmegen:

Femke Klein, Praktijk Zonnekunst, Jan Willem Passtraat 59, 6525 CN Nijmegen
Tel. 024-8480319 (bellen tussen 10.00 en 22.00 uur), e-mail

De praktijkruimte van Zonnekunst op de Nevenlocatie in Dieren vindt u op het adres:

Femke Klein, Praktijk Zonnekunst, Breukinklaan 46, 6951 NB Dieren
Tel. 024-8480319 (bellen tussen 10.00 en 22.00 uur), e-mail

Routebeschrijving

De praktijkruimte van Zonnekunst te Nijmegen, Jan Willem Passtraat 59

De praktijkruimte bevindt zich in een ruim vierkamer appartement op de derde etage (zonder lift) in een lage flat in het zuidoosten van Nijmegen, in de wijk Groenewoud, tussen de Heyendaalseweg en de Groesbeekseweg en nabij treinstation Heyendaal.

OV: Komt u met het openbaar vervoer, dan kunt u uw reis plannen via www.9292ov.nl. Vanaf treinstation Nijmegen Centraal kunt u de stoptrein nemen naar treinstation Nijmegen Heyendaal (4 min.), of één van de vele bussen. Bus 10 (Heyendaalshuttle), bus 3 (richting Wijchen), bus 4 (eveneens richting Wijchen) en bus 9 (richting Grave) kunt u nemen en uitstappen bij halte Station Heyendaal. Ook kunt u bus 1 (richting Molenhoek) nemen naar halte Bowlingbaan op de Heyendaalseweg of bus 5 (richting Groesbeek) en uitstappen bij halte Van Cranenborchstraat op de Groesbeekseweg.

5 Minuten lopen (bus 10, 3, 4, 9, 1): Vanaf station Heyendaal blijft u aan de noordkant van het spoor (waar de bushaltes zijn) en steekt u de Heyendaalseweg over. U volgt het wandelpaadje langs het studentencafé en SSHN-complex Hoogeveldt, waar u bij de studentenflats rechts af gaat en deze flats blijft volgen. Na een paar minuten ziet u aan uw rechterhand lage witte flats. U moet bij het derde flatgebouw zijn. De ingang bevindt zich aan de rechterzijde, waar u kunt aanbellen bij Femke Klein. De praktijkruimte ligt op de derde verdieping, nummer 59 en heeft grote ramen en een wijds bosrijk uitzicht.

Klik hier voor een kaartje.

5 Minuten lopen (bus 5): U stapt uit bij de halte Van Cranenborchstraat op de Groesbeekseweg. U loopt een stukje met de bus mee richting het zuiden en slaat de eerste straat rechts in, dit is de Valkenburgseweg. U neemt de derde straat rechts, de Van Haapstraat, waarna u direct links de Jan Willem Passtraat inloopt. U moet zijn in de witte flat waar u tegenaan loopt. U kunt om de flat heenlopen naar de andere kant en daar aanbellen bij Femke Klein, op nummer 59.

Klik hier voor een kaartje.

Auto: U kunt uiteraard ook met de auto komen. Er is voor de deur en in de straat voldoende algemene parkeergelegenheid. In deze wijk kunt u uw auto gratis parkeren.

De praktijkruimte van Zonnekunst te Dieren, Breukinklaan 46

De praktijkruimte bevindt zich in een mooie vrijstaande villa in het noordoosten van Dieren, nabij de Harderwijkerweg en de Imboslaan.

Om in de praktijkruimte te komen moet u één trap af. Indien dit een probleem is kan de therapie of begeleiding ook op de begane grond worden gegeven (graag vooraf overleggen). Bij therapiegroepen, workshops en cursussen is dit helaas niet mogelijk.

Op de praktijklocatie in Dieren is bij individuele therapie of begeleiding kinderopvang voor maximaal twee kinderen tussen 0 en 4 jaar mogelijk indien het anders een probleem is om de therapie te kunnen volgen. Het is hiervoor noodzakelijk om vooraf te overleggen op welke momenten dit kan worden aangeboden (en tegen welk tarief).

OV: Komt u met de trein of bus, dan kunt u uw reis plannen met behulp van www.9292ov.nl.
Vanaf het busstation naast het treinstation Dieren kunt u bus 43s (richting Apeldoorn) nemen en uitstappen bij halte Crematorium op de Harderwijkerweg. Deze bus rijdt door de week en op zaterdag overdag twee maal per uur (’s avonds en op zondag één maal per uur).

5 Minuten lopen: U blijft aan de rechterkant van de Harderwijkerweg (oostkant), loopt het paadje tussen de huizen in en gaat bij de T-splitsing in de Breukinklaan linksaf. Na een aantal huizen ziet u aan de rechterkant een vrijstaand huis met groen hout, nummer 46. De praktijkruimte bevindt zich op de onderverdieping en is mooi ruim. U kunt bij de voordeur aanbellen.

Klik hier voor een kaartje.

Auto: Waneer u met de auto vanaf de kant van station Dieren komt slaat u vanaf de Harderwijkerweg rechtsaf de Imboslaan in, waarna u direct links de Breukinklaan in kunt rijden. U volgt de straat en ziet aan uw rechterhand nummer 46. Iets daarvoor kunt u in de parkeerhavens uw auto parkeren. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat aanwezig.

Naar boven