Welkom op de website van Zonnekunst, onderneming voor Kunstzinnige Therapie, (loopbaan)begeleiding, therapiegroepen en kunstzinnige cursussen voor kinderen en volwassenen. De inspirerende factor achter Zonnekunst is Femke Klein, Kunstzinnig Therapeut. Zij is werkzaam als freelancer en in haar eigen praktijk in Nijmegen en in Dieren.

In 2010 – 2011 richt Femke Klein zich met Zonnekunst vooral op Kunstzinnige Therapie aan kinderen en volwassenen en op (loopbaan-)begeleiding. Daarnaast worden in Nijmegen voor volwassenen twee korte cursussen aangeboden: Een adventcursus pastelkrijt en een cursus nat-in-nat schilderen rond Pasen. Klik hier om direct naar het cursusaanbod te gaan.

Overzicht website

Op deze website kunt u informatie vinden over Kunstzinnige Therapie: over de opleiding en het beroep, de beeldende disciplines waarmee wordt gewerkt, de werkwijze en opbouw van een therapietraject en praktijkvoorbeelden van ziektebeelden en hulpvragen waarbij Kunstzinnige Therapie u van dienst kan zijn.

Onder het kopje (Loopbaan)begeleiding kunt u lezen wanneer kunstzinnige begeleiding kan worden gegeven, in welke gevallen u kunt komen voor relatietherapie en wat loopbaanbegeleiding inhoudt. Praktijkvoorbeelden geven bij elk onderdeel een beeld van ontwikkelingsvragen en begeleidingsdoelen waarmee gewerkt wordt.

Therapiegroepen worden gegeven voor kinderen of volwassenen met eenzelfde ziektebeeld of hulpvraag, die het fijn vinden om in een kleine groep te werken of ervaringen uit te kunnen wisselen. Voor het jaar 2010 – 2011 zijn nog geen specifieke therapiegroepen gepland. Wanneer u hier interesse in heeft kunt u de informatie en voorbeelden bekijken en vrijblijvend contact opnemen.

Kunstzinnige cursussen worden veel gegeven vanuit Zonnekunst. De meeste cursussen vinden plaats in de praktijkruimte in Nijmegen en soms ook in Dieren. Workshops worden meestal op locatie elders gegeven. Verder zijn workshops op aanvraag mogelijk. In de agenda staat het overzicht van de geplande cursussen in Nijmegen voor het cursusseizoen 2010 – 2011.

Zonnekunst biedt voor het bedrijfsleven begeleiding aan in de vorm van persoonlijke coaching, loopbaanbegeleiding en teambuilding. Wanneer u hier interesse in heeft kunt u contact opnemen om de inhoud en kosten verder te bespreken.

Naast het werk in haar eigen praktijk is Femke Klein actief als freelancer. Op deze website vindt u meer informatie voor het geval uw organisatie of instelling iemand zoekt voor Kunstzinnige Therapie of begeleiding of voor het geven van cursussen aan mensen binnen uw instelling. Ook wordt er een voorbeeld gegeven van freelance werk dat Femke op het moment doet en wordt er speciaal ingegaan op het inhuren van een workshopgever voor kunstzinnige projecten op basisscholen.

Onder het kopje de therapeut kunt u lezen over Femke Klein. U vindt hier haar biografie, informatie over de samenwerking met Ingrid Verveen (Biografisch Consulent) en een artikel over de weg naar het starten van Zonnekunst.

Tot slot geeft deze website u informatie over tarieven en vergoedingen, contactgegevens en interessante links. Zonnekunst wenst u veel plezier bij het bekijken van de website.

Contactgegevens Hoofdvestiging Zonnekunst in Nijmegen:
Femke Klein, Zonnekunst, Jan Willem Passtraat 59, 6525 CN Nijmegen
Tel. 024-8480319 (bellen tussen 10.00 en 22.00 uur)

Contactgegevens Nevenvestiging Zonnekunst in Dieren:
Femke Klein, Zonnekunst, Breukinklaan 46, 6951 NB Dieren
Tel. 024-8480319 (bellen tussen 10.00 en 22.00 uur)


Geregistreerd lid beroepsvereniging, Ingeschreven bij de KvK

Op de gehele website is copyright van toepassing, Copyright 2008-2009 ©, Zonnekunst Femke Klein
Voor vragen of opmerkingen over de website kunt u een e-mail sturen naar