Links

De website van de Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapieën is interessant om te bekijken. Hierop vindt u heldere uitleg over Kunstzinnige Therapie, interessante praktijkvoorbeelden en inspirerende foto’s van kunstzinnig werk.
www.kunstzinnigetherapie.nl

Op de website van de opleiding Kunstzinnige Therapie van de Hogeschool Leiden kunt u een indruk krijgen van de opleiding en de inhoud van het beroep van Kunstzinnig Therapeut.
www.hsleiden.nl/kt

De website van AntroVista geeft informatie omtrent actuele en afwisselende onderwerpen binnen de antroposofie, waaronder een overzicht van therapeuten en een agenda met aankondigingen van activiteiten.
www.antrovista.com

De Antroposofische Vereniging in Nederland geeft informatie over antroposofie en organiseert activiteiten. Femke Klein is hier parttime werkzaam als Medewerker Jongeren en Antroposofie. Zo is zij verantwoordelijk voor de jongerennieuwsbrief en organiseert zij de bijeenkomsten ‘Antroposofie op zaterdag’.
www.antroposofie.nl

Op de website van de Nationale Stichting ter Bevordering van Vrolijkheid kunt u zien aan welk werk Femke Klein als freelance Kunstzinnig Therapeut bijdraagt: het bieden van kunstzinnige activiteiten aan kinderen in asielzoekerscentra.
www.vrolijkheid.nl

Tevens is Femke Klein als Kunstzinnig Therapeut op vrijwillige basis verbonden aan Stichting Kunstwens, die schildermiddagen organiseert in academisch ziekenhuizen. Via Kunstwens komen kunstenaars en therapeuten ook bij ernstig zieke kinderen (en volwassenen) thuis om individueel met hen (of met het hele gezin) een kunstwerk te maken.
www.kunstwens.nl

Stichting Opvang & Vakantie Autisten (SOVA) organiseert vakantieweekeinden voor kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum en/of ADHD. Ook de ‘brusjes’ (broertjes en zusjes) en de ouders zijn welkom. Femke Klein is hier vrijwilliger.
www.sovainfo.nl

Stichting Bosjuweel organiseert creatieve vakanties voor volwassenen met een verstandelijke beperking in de omgeving van Nijmegen. Femke Klein heeft als vrijwilliger in 2008 een week begeleid met het thema ‘Tekenen en schilderen’. In de zomer van 2009 heeft zij als professionele kracht de begeleiding van een vakantieweek op zich genomen. Ook staat zij in het artiestenbestand van Bosjuweel om op andere vakantieweken kunstzinnige workshops aan te komen bieden.
www.bosjuweel.nl

Emmy Hagenaars is Kunstzinnig Dynamisch Coach in haar eigen praktijk Bijzonder Creatief in Wageningen. Zij biedt creatieve coaching, communicatietrainingen en workshops.
www.bijzondercreatief.nl

Koko-pelli is een mooie winkel in Dieren met een ruim assortiment. Ook worden er diverse kunstzinnige workshops gegeven.
www.newage-kadoshop.nl

Op de startpagina’s van Kunstzinnige Therapie en Antroposofie vindt u links naar allerhande websites.
www.kunstzinnigetherapie.startpagina.nl en www.antroposofie.startpagina.nl

Naar boven