Tarieven en vergoeding

Therapie en begeleiding

Intakegesprek

30 - 60 minuten

25 euro

Therapiesessie

Ong. 60 minuten

55 euro

Bovenstaande tarieven gelden voor Kunstzinnige Therapie en (loopbaan)begeleiding.
Wanneer de kosten een probleem vormen, graag contact opnemen voor overleg.

Voor loopbaanbegeleiding vanuit bedrijven gelden andere tarieven.
Zie hiervoor: Bedrijfsleven.

Voor therapiegroepen en cursussen gelden eigen tarieven.
Deze worden op de betreffende pagina bij de aankondigingen vermeld.

Registratie

Femke Klein is geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapieën op antroposofische grondslag (NVKT-oag), registratienummer V841. Daarmee is zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Antroposofisch Zorgaanbieders (NVAZ). Dit is belangrijk om de therapie vergoed te krijgen. Ook heeft zij AGB codes, die voor verzekeringen van belang zijn. AGB code zorgverlener Femke Klein: 90-041509. AGB code praktijk Zonnekunst: 90-50341.

Ziektekostenverzekering

Wanneer u een aanvullende ziektekostenverzekering hebt afgesloten wordt Kunstzinnige Therapie meestal (deels) vergoed. Hoeveel dit is hangt af van de verzekeringsmaatschappij en de precieze verzekering die u heeft afgesloten.

Om u een indruk te geven van de verschillende regelingen bij de diverse verzekeringen heeft de Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapieën een overzicht gemaakt als indicatie. Verzekeringen wijzigen echter soms hun voorwaarden en mogelijk is deze lijst ook niet volledig. Lees dus altijd uw eigen verzekeringspolis goed door en informeer bij uw verzekeringsmaatschappij naar de voorwaarden. Soms wordt door de verzekering een verwijsbrief van uw huisarts gevraagd.

Lijst van verzekeraars

Ook vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB) en het ‘Rugzakje’ zijn veelal mogelijkheden om de therapie vergoed te krijgen onder de noemer ‘activerende begeleiding’ of ‘ondersteunende begeleiding’.

Franz Marc Mark Rothko Karel Appel

Naar boven


Geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapieën op antroposofische grondslag (NVKT-oag), registratienummer V841.
Daarmee aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Antroposofisch Zorgaanbieders (NVAZ). In bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Nijmegen, KvK nr. 09184802. BTW nr. NL 1734.93.464.B01.
AGB code zorgverlener Femke Klein: 90-041509. AGB code praktijk Zonnekunst: 90-50341.